top of page
Lens.jpeg

Lena Törnqvist

Hej!

Lena Törnqvist - (en del känner mig som Lena Henriksson), med Complete Body som min egen verksamhet för att göra vardagen lättare för så många som möjligt. Här är lite om mig - hoppas vi ses - Lena

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Min väg till idag...

Jag har en önskan att göra vardagen lättare för dig som på något sätt har en kropp som är påverkad av smärta eller stelhet. Därför startade jag 2011 COMPLETE BODY här i Laholms kommun. Men varifrån du kommer är inte så viktigt! Jag har min verksamhet i Skummeslöv där jag har en studio för att ta emot mina kunder och jag har också där tillgång till ett träningsrum för gruppträning. Andra träningar tar vi på olika platser ute vilket som passar.

Jag är licensierad personlig tränare, licensierad fystränare, diplomerad massör, rehabiliteringscoach och är licensierad i Medicinsk Laserterapi

Min formella högskoleutbildning är från Halmstad Högskola och där har jag tagit examen i Biomedicin med inriktning på Fysisk träning. 

Det betyder att min verksamhet kan stå på flera ben och det gör att jag kan skapa en helhetsbild när det gäller olika behandlingar som mina kunder kan behöva för att få tillgång till sin kompletta kropp - COMPLETE BODY.

Jag är också oberoende återförsäljare av Forever Livings produktsortiment

Kontakt 

Känner du att du behöver några av mina färdigheter? Just nu är jag föräldraledig men är tillbaks under 2024. Håll utkik på hemsidan så får du veta när jag är tillbaks. Då kan du kontakta mig igen eller boka tid direkt via webben.

bottom of page