top of page
AdobeStock_250901593.jpeg
Olika 
MASSAGEBEHANDLINGAR
som hjälper din kropp att återhämta sig.

Behandlande massage

Behandling vid smärta och värk beroende på stelhet, spänning eller skada i muskler och leder. Behandling där man kombinerar massage med triggerpunktsbehandling i fokus på skada eller smärtområde. Kan även kombineras med medicinsklaser

Triggerpunktsbehandling

Behandlingen genomförs med press på en specifik punkt i muskeln som uppkommit av stress, inaktivitet, statisk och repetetiv belastning. Väldigt effektiv behandling mot spänningar i kroppen som t.ex. spänningshuvudvärk, stelhet i nacke, axlar och rygg. Kan även kombineras med medicinsklaser.

Copping/Bindvävsmassage

Behandling vid idrottsskador eller efter operation där ärrvävnaden har bildats, vilket ger smärta och cirkulationsnedsättning. Genom bindvävsmassage lättar man på bindväven kring musklerna och ger en ökad cirkulation och minskar stramhet i musklerna.

Idrottsmassage

Effektiv massage som ökar cirkulationen och aktiviteten i musklerna, vilket gör att musklerna blir redo för idrottsutövande. Behandlingen kombineras med Heat Lotion för att öka cirkulationen ytterligare och för att hålla musklerna rörliga samt minskad risk för skador. Kan kombineras med copping och medicinsklaser.

Klassisk massage

Svensk klassisk massage där man behandlar kroppens mjukdelar med syfte att påverka både
kroppsligt och emotionellt.

Total Relax behandling

Avkopplande behandling med värme och massage för hela kroppen. Låt kroppen och sinne lämna vardagen för en stund och få ny energi och ett lugn både kroppsligt och emotionellt. Behandlingen kombineras med värme, relaxing lotion med doft av lavendel och kanel.

AdobeStock_170696498.jpeg
bottom of page